Членство

Наша громадська спілка відкрита для приватних осіб, комерційних підприємств, громадських організацій та наукових інституцій, які готові:

  • допомагати та підтримувати діяльність у космічній та авіаційній сфері, у дослідженні і використанні космічного простору
  • сприяти розвитку аерокосмічної галузі України шляхом створення умов для реалізації новітніх космічних технологій.

Спілка створена двома колишніми Головами Державного космічного агентства і вже об’єднує ветеранів галузі, представників ключових виробничих підприємств космічної галузі, вищих учбових закладів та науково-досвідних інститутів.

Щоб приєднатися до Спілки, будь ласка:

  1. Ознайомтеся зі Статутом Центру
  2. Оформіть заяву на прийом у члени у письмовому вигляді та разом з відповідними документами подайте до Правління Спілки.
  3. Після розгляду заявки Правління приймає рішення щодо прийому у члени Громадської спілки та повідомить Вас засобами електронного зв’язку.

Ми покладаємося на активну і плідну співпрацю з усіма, кому не байдуже космічне майбутнє України, та хто готовий докласти зусиль для досягнення цілей нашого громадського об’єднання!

Завантажте заявку –
ПРИВАТНА ОСОБА                                                           ЮРИДИЧНА ОСОБА

Мальва

МАЛЬВА – ракетний комплекс повітряного старту для швидкого та економічного доступу до навколоземної орбіти у будь-якій точці світу